Takhängd utrustning


Illustration över ett framtida IVA-rum på NKS. White Tengbom Team

Samtliga upphandlingar inom projektet takhängd utrustning är nu klara och installationsarbetet har påbörjats. Följande områden omfattas:

• Takhängd mediaförsörjning: försörjningspendlar och mediabryggor
• Undersökningslampor
• Personlyftar
• Takhängda mikroskåp för öron-näsa-hals

Upphandling av takhängd mediaförsörjning till NKS
Upphandling av mediaförsörjning startade den 12 mars 2013 och genomfördes som öppet förfarande. Tilldelningsbeslut fattades i Landstingsstyrelsen den 18 juni 2013. Avtal tecknades med MediRum AB gällande försörjningspendar och med Fagerhult Belysning Sverige AB gällande mediabryggor.

Upphandling av undersökningslampor till NKS
Upphandling av undersökningslampor startade den 3 mars 2013 och genomfördes som öppet förfarande. Tilldelningsbeslut fattades av landstingsdirektören den 8 oktober. Avtal tecknades med Medivaara AB.

Upphandling av takhängda patientlyftar till NKS
Upphandling av takhängda patientlyftar startade den 23 maj 2013 och genomfördes som öppet förfarande. Tilldelningsbeslut fattades i Landstingsstyrelsen den 19 november 2013. Avtal tecknades med Liko AB.

Upphandling av takhängda mikroskop för öron-näsa-hals till NKS
Upphandling av takhängda mikroskop till ÖNH startade den 9 oktober 2013 och genomfördes som förenklat förfarande. Tilldelningsbeslut fattades den 18 juni 2014. Avtal tecknades med OP Operations Instrument Aktiebolag.


Kontakt
upphandling@sll.se

>